Groene kwaliteits laserpen 50mW

Groene kwaliteits laserpen 50mW

  • Bezorging binnen 2 werkdagen, producten rechtstreeks in de fabriek, Altijd 100% velig betalen, 30 dagen niet goed,geld terug garantie, eegroene laserpen 50mWn jaar garantie. Vaste focus, point-achtige plek continu vermogen.

 

Waarschuwing:

Deze groene 50mw laserpennen hebben een hoge wattage output en kunnen bij verkeerd gebruik ernstige schade berokkenen. Schijn dus nooit in iemands ogen. De verkoper kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor onzorgvuldig gebruik van deze lasers.

1200mw blauw laserpen branden wedstrijden

Deze laserpen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ondeskundig gebruik gevaarlijk kan zijn. Vermijd oogcontact. Door het hoge wattage is deze 1200mw blauwe laserpen alleen voor professioneel gebruik.

Bezorging binnen 2 werkdagen, producten rechtstreeks in de fabriek, Altijd 100% velig betalen, 30 dagen niet goed,geld terug garantie, een jaar garantie. verbranden ballonnen, vuilniszak, sigaret, match, entertainment etc.

1200mW laserpen blauw kopen

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *