10000mW groene laser pointer Mode

laserkorting bieden Normal laser pen en professionele laser pointers. Onze moderne laser kan moeiteloos branden donker gekleurde materialen zoals papier, plastics en andere donkere objecten. Bovendien kunnen ze pop ballonnen, licht lucifers, breekbare materialen scheuren zo dik als 25mm. Onze krachtige lasers kunnen zelfs licht een snelle rook.

Deze 10000mW groene laser pointer Mode is momenteel onze meest krachtige laserpen. Het is die buiten aanbevolen en is perfect voor astronomisch gebruik, de bundel is met name zichtbaar in de nacht. De bundel is ook zichtbaar tijdens de dag, wanneer de helderheid iets afneemt. Bereik van ongeveer 15 km.

Krachtige 10000mW groene laser pointer

Groene laser

Groene laser staan ??bekend om hun kleine groene straal diameter en een hoog vermogen. Voor het menselijk oog, met zijn inherente gevoeligheid voor de kleur groen, de groene laser pointer zorgen voor een krachtige en heldere groene kleur die pointer en overal gezien worden. Met zich meedragen een intens brandend kracht zo groot, in het feit dat ze branden door vele smeltbare en brandbare objecten.

Bevordert: Groene laser kan zien reizen tientallen, zelfs honderden mijlen in het donker. Met een uitzonderlijk vermogen, een hoge intensiteit energiestraal en uitgebreid bereik, cre?ren ze een feromoon alleen gezien in de sci-fi films.

In de publieke sector en bijna alle onderzoeksstations deze zeer intense en zichtbare groene balken zijn handig, vooral voor astronomen in het bestuderen van Celestial objecten zoals sterren, want de balk vaak lijkt uit te reiken naar het object.

Daarnaast zijn groene lasers gebruikt in de Amerikaanse militaire operaties in het Midden-Oosten als onderdeel van hun ‘Shock and Awe’ campagne. De lasers kunnen op maat gemaakte in kleine wapens of handheld zijn. Ze worden gebruikt om desori?nteren, potenti?le doelwitten schilderen en tegenstanders te intimideren. Deze stijve, duurzaam goed gebouwd lasers bieden de uitzonderlijke kwaliteit van de straal in verband met laserkorting ? en zijn echt een meesterwerk.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *