Laserpennen

En goedkope laserpen of pointer bestellen is het eenvoudigst op de site van licht en laserkorting.nl . In vergelijking met andere Nederlandse websites bieden wij laserpennen aan met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunt u bij ons al een mini rode laserpen bestellen vanaf €1,95,-. Een groene laserpen kost in de Nederlandstalige webshop €12,95,- inclusief verzendkosten. Dus zit u er over na te denken om een laserpen te bestellen, bijvoorbeeld als cadeautje voor een stoere man 😉 of wilt u er gewoon zelf een kopen als ‘gadget’, neem dan gerust een kijkje in de webshop.

Voor vragen over het bestellen van een laserpointer kunt u ons altijd bellen. Wij zijn specialisten op het gebied van laserpennen en kunnen u de nodige technische informatie verschaffen voor uw ‘projecten’. Laserpennen worden in veel verschillende branches gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de horeca en party scene, of de ICT sector en de bouw. Architecten, zakenmensen en studenten gebruiken laserpennen om aan te wijzen en te presenteren en dierenliefhebbers kunnen vanuit hun luie stoel spelen hond of kat. De boer kan met een goede laserpen op afstand vogels verjagen. Gevogelte is namelijk als de dood voor laserstralen. Astrologen gebruiken laserpennen voor het uitoefenen van de hobby astrologie en sterrenkunde, met een laserpointer de sterren aanwijzen in namelijk zeer handig en duidelijk.

Ik zelf gebruik 1000mw groene laserpointer voor fotografie en grafische bewerking. Fotografie en licht is namelijk 1 en ze kunnen niet zonder elkaar. Met kunstlicht en laserlicht kun je foto’s dusdanig manipuleren. Wanneer je ook nog eens met de instellingen van de fotocamera aan de gang en bijvoorbeeld foto’s schiet met een langzame sluitertijd dan kun je gewoon schrijven met een laserpen. Dit vind ik bijzonder fascinerend, en het experimenteren ermee kan ik maar moeilijk laten.

De laatste periode hoor ik veel negatieve verhalen over laserpennen, maar het feit is dat de meeste mensen laser producten gebruiken zonder dat ze het zelf doorhebben. Wie heeft er nou nooit een CD of DVD gebrand? De laser diodes die in deze branders zitten zijn krachtiger dan menig laserpen en zijn zeer makkelijk los te halen. Dit is de manier van denken van de meeste jongeren wanneer je zulke producten gaat verbieden. Met een totaal verbod op laserpennen verbiedt je daarnaast de hobby van vele mensen die het product gebruiken zoals het hoort High power blauwe laserpointer 2000mw . We gaan toch ook geen broodmessen verbieden omdat enkele mensen hier niet mee om kunnen gaan? Laat mensen lekker vrij in het gebruik van dergelijke producten, en pak de raddraaiers keihard aan, maar ga nou niet weer een hele groep mensen een verbod op leggen en zo weer een stukje vrijheid afpakken. Raddraaier aanpakken! goedzo! Verbieden nee! De raddraaiers weten de zware producten toch wel in handen te krijgen, en de onschuldigen wordt enkel een stukje vrijheid afgepakt!

10000mW laser

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *